23.2.2013

Iloinen perhetapahtuma RockyHill's kissalassa

Meidän pojat chillaa



Tämän talven yksi isoimmista ilonaiheista on Piipon ja Taavin palleroitten syntymä FI*RockyHill’s  -kissalaan http://www.mammanpojat.com/21. Piipohan on kasvattini ja Taavin äiti on myös kasvattini, joten moninkertainen mummo on tosi täpinöissään näistä pienistä mettisvauvoista. Sylintäydeltä onnea koko porukalle!




Madde-kaunotar


Meidän lauman talvi on mennyt rauhallisissa merkeissä. Leo nauttii silminnähtävästi enemmän elämästään kastraation jälkeen. Ruoka maistuu, mieli on kuin pentukissalla, ihmisseura kiinnostaa ja leikkiin ollaan aina valmiina.
Askja alkaa saavuttaa pikku hiljaa aikuisen mittoja. Korvien tupsut ovat säilyneet ja turkki on muhkea. Pikkumenninkäinen on kehittänyt miltei yliluonnollisen kyvyn ilmestyä paikalle, kun himoittuun herkkuun, vitamiinitahnaputkiloon vain vilkaiseekin.
Madde vain kaunistuu. Turkki on tällä hetkellä bikinikunnossa, mutta muutoin tyttö on kuin ruusunnuppu. Miten näissä kissoissa voikin tuo sukupuolileima niin vahva. Tämä neiti on feminiinisin tapaus, jonka olen tavannut. Palvelijat onkin helppo saada söpöstelemällä antamaan neidin himoitsemia herkkutikkuja.
Dumle on kaikkien kaveri. Muut käyvätkin hänen luonaan pesetyttämässä korvansa ja naamansa ja Dumle hoitaa antaumuksella.  Karhuherra on vaihtamassa taviturkkia kevyempään ja tästä turrikasta kyllä karvaa riittää kaikkialle.

Mukavaa kevään jatkoa kaikille kavereille!